fredag 7 augusti 2009

Vad funderar du på?

Livet här nere i Afghanistan rullar på i rask takt. Vi är vid gott mod, även om stridsvärdet går upp och ner som synes på bilden!

Vi förstår och vet att det är mycket som snurrar i huvudet på er som finns hemma i Sverige. Vi skulle väldigt gärna att ni delar med er av era frågor och funderingar som ni bär mer er omkring hur livet ter sig här hos oss.

Vad skulle du vilja få svar på? Vilka saker har du inte fått information om, som anhörig, eller kompis? Alla frågor går inte att svara på i detta forum. De kanske heller inte är rellevanta att ta upp om de har en mer personlig prägel. Ofta kan det ändå vara så att många funderar på samma saker....
De kommentarer vi får från er kommer sedan att ligga till grund för det brev som Chefen för
FS 17, Olof kommer att delge er. Förhoppningen från vår sida är att era frågor till oss skickas in så snart som möjligt dock senast 12/8.
Era funderingar är även värdefullt underlag till vår blogg och de anhörigträffar som kommer att hållas v.45.
Ha en bra dag och på återhörande/ Suzanne


8 kommentarer:

 1. Man blir så glad när man ser att det uppdateras så friskt här! Håll uppe detta =)/anhörig

  SvaraRadera
 2. Håller med Anonym. Är väldigt orolig över min familjemedlem som är i Afghanistan, så det är skönt att kunna läsa här även om det känns lite läskigt ibland.

  SvaraRadera
 3. Jag kan bara hålla med ovanstående./Flickvän

  SvaraRadera
 4. Hej! Visst är tankarna och känslorna på er ständigt närvarande! Vi upplever dock att kontakten och informationen från I19 i Boden, denna fina och ständigt uppdaterade blogg samt kontakten med sonen gör att vi känner ett lugn även om det stundtals "stormar" både inombords och nere hos er. Dock ett mycket bra iniativ från er att samla frågor och funderingar som finns:)Som vanligt...ta hand om er och tänk på att vi är stolta över er insats! Sooliga:) hälsningar från Kjell och Kristina i Luleå

  SvaraRadera
 5. Väldigt bra med en blogg som speglar er verksamhet där nere. Jag läser den flera gånger om dagen. Saknar dock lite vardag från dom som befinner sig på andra platser än CNL. Jag är anhörig till en ur flygvapnet som befinner sig på Marmal och tillhör FS17. / Anhörig

  SvaraRadera
 6. Hej! Är tacksam för att ni har denna blogg. Jag är själv inne och läser den dagligen. Tankarna är hos min dotter nästan hela tiden. Jag rekomenderar också anhöriga och kompisar till min dotter att själva gå in på bloggen och läsa vad som händer och sker i Afghanistan.
  Jag är stolt över er insats! Var rädda om er// Anhörig

  SvaraRadera
 7. Håller med övriga.
  Vi är också väldigt orolig över vår familjemedlem.
  Men så ofta han kan ringer han hem så fort det har varit något samt att vi går in här och kollar läget på denna blogg ett par gånger per dag.
  Det känns som en tröst samtidigt är det enda stället som vi kan känna samhörighet med människor som är i samma sits som vi. Någon annan har vi tyvärr inte som vi kan prata med om vår oro.
  Vi är så stolta över er insats!Sköt om er//Anhörig

  SvaraRadera
 8. Hej på er ALLA i Afghanistan! Funderar just nu på hur vi bäst kan stödja och lyfta fram era insatser där borta...ni är så bra och vi är så stolta över er:) TILL HELGE STÅLNACKE: med de varmaste tankarna från oss... Vår herre valde sitt absolut finaste och klokaste ombud här på jorden! Du är sannerligen en riktig guldklimp!! TACK från Kjell och Kristina Nilsson i Luleå

  SvaraRadera