torsdag 4 juni 2009

Torsdagsquiz

Klockan 21.00 på Torsdagskvällar fylls mässen med tävlingssugna och sällskapssjuka människor. Då är det dags för veckans Quiz! Det är en lååång tradition att ha quiz på olika utlandsinsatser inom FM. Det är alltid segrande lag som får äran att arrangera nästkommande veckas frågesport. På bilden här ovanför ser ni dagens glada och lyckliga vinnare! Karin, Patrik och Kenneth.

Denna vecka var det "postisen" Hannu som knåpat ihop 20 kluriga frågor.

Tankemöda på hög nivå......

...och här verkar det vara snabba svar!?

Det var många lag som anslutit,

med olika antal deltagare.

Några är nog mest bara nyfikna....

....medan andra mest funderar.

När quizen är slut finns det massor av roliga saker att pyssla med i mässen. Biljard är ett alternativ som brukar vara attraktivt. Bakom Fredrik, till höger ser ni några anställda till Supreme som spelar fotbollsspelet.

Varje kväll är det någon avdelning som tar hand om ordningen och försäljningen i mässen. Idag har G 3, med gott handlag och bra service fögyllt tillvaron för oss på andra sidan disken.
På återhörande/ Suzanne

1 kommentar:

  1. Kul att se att det finns lite aktiviteter på fritiden. Annars kanske det blir lite segt om man ska vara på campen hela tiden när man inte har tjänstgöring... Ha det så bra alla där borta som bidrar till en bättre värld!

    SvaraRadera