torsdag 25 juni 2009

Bygge på campen

Här ser ni stf chefen, Mikael, på NSE (National Support Element). Han och NSE har lite bråda dagar, som ni kanske märker på kortet. Det skall byggas nya bostadsbaracker och kontor. Det kommer att bli trångt om saligheten :-) Dessutom går många AC anläggningar för fullt nu när det blivit varmare, vilket har gjort att vi måste hushålla med strömmen.

Containrarna kommer med leverans från Pakistan och jag tyckte att det var roligt att se deras fina lastbilar, så nu får även ni möjlighet att kolla in dem. På den här bilden ser det ut som det är ganska mycket plats för att komma in genom våra murar, men det skiljer inte mer än några centimeter på det smalaste stället. De har duktiga chaufförer här kan vi konstatera.

Lite utsmyckning på lastbilen är väl något som alla har......

Det här motivet är målat med precision på baksidan på en av lastbilarna.

Papegojor finns i det här landet, även på bilarna.

Här är det lossning av härligheten. Till höger på bild, i grå tröja, ser ni Peter som är chef för Supreme. Supreme är ett företag som sköter städning, tvätt, en liten butik, och mycket av fastighetsskötseln på campen.

Om ni kollar in den här bilden kan ni ganska lätt konstatera att alla containrar inte var i det skick som de skulle. Tyvärr var det många som hade transportskador.
På återhörande Suzanne

3 kommentarer:

 1. hejsan.
  har en undran som inte har med detta inläg att göra.
  hur går jag till väga om jag har ett inlägg jag vill publisera om jag inte finns på campen? pendlar mellan SeP o sheb.

  mvh leavekockis jens

  SvaraRadera
 2. Carina & Stefan26 juni 2009 13:00

  Hejsan
  Vilka vackra utsmyckningar på lastbilarna, kul att se. Vi tycker att det är jättebra med denna blog, kul att kunna följa er i ert arbete.
  Önskar er alla en underbar dag.

  SvaraRadera
 3. Hej, Jens. Ring mig (DACOS G1) så får du ett konto och instruktioner.

  Mvh
  Fredrik

  SvaraRadera