söndag 31 maj 2009

Grattis på morsdag

Här kommer en allmän hälsning till alla mammor som finns hemma i Sverige, från oss alla i Afghanistan som tillhör FS 17. Jag hoppas och tror att de flesta har haft möjlighet att slå en signal hem.
Här får ni en överblicksbild av campen. Alla som ingår i vår insats har troligtvis trampat den här marken!? Högst upp i bild ser ni två parabolantenner, huset bortom det är welfarelängan. Där har vi internet/telefonrum, bibliotek, dataspelsrum och bio. Huset hitanför det, med sittplatser utanför, är mässen. Det enda timrade, bruna huset, är en bastu och är en del av Finhouse, som är våra finska kollegors hemvist. Det lilla huset längst till höger i bild är kapellet med minnestenar utanför och en trekant som symboliserar treenigheten. Nu ikväll klockan 20.00 har vi korum.

Denna vy har en duktig fotograf från skyttekompaniet lyckats att fånga.

Tack och hej för ikväll, på återhörande Suzanne


2 kommentarer:

 1. Tack för den vackra bilden med blommorna,
  det värmer ett modershjärta ska ni veta.
  Det har aldrig varit så härligt att få höra Grattis på morsdag som denna gång :).
  Ni gör ett helt fantastiskt arbeta allihopa och vi är så stolta över att ni har viljan till att vara med och bidra till att göra denna värld till en säkrare plats.
  Så en stor ros till er alla.
  Carina & Stefan

  SvaraRadera
 2. Visste inte att det fanns en blogg som vi här hemma kan följa. Underbart säger jag bara! Jag blev så glad :) Och en massa bilder. Toppen!
  Håller med föregående talare - vi är så stolta över er och det fantastiska jobb ni gör där nere!

  Sköt om er!
  Hälsningar
  Monica och sonen Anton som längtar efter pappa :)

  SvaraRadera