torsdag 21 maj 2009

Ny blogg FS 17

På denna blogg är alla välkomna att kolla in vad som händer i Afghanistan på FS 17. Vi kommer att spegla vardagen på, i första hand Camp Northern Lights.

Syftet med bloggen är att alla anhöriga kan följa med lite grann i händelseutvecklingen och hur livet som soldat kan te sig. Alla de soldater som är förlagda till andra enheter tex PO (provincial office), Tyska campen, Marmal eller USA:s camp Mike Spann, kan kanske också få lite rolig läsning. De har tyvärr inte möjlighet att besöka oss så ofta och det är kul om vi kan spegla vad vi sysslar med inne på huvudkampen. Självklart kommer ni även få rapporter från de olika enheternas förehavanden.

På bloggen kommer ni att kunna läsa saker som har hänt, ej vad som ska hända.

På återhörande.
Welfare, Suzanne

13 kommentarer:

 1. Kul, kul.
  Kom igen och berätta lite nu så vi får mer info om hur Ni har det.
  Kommer Ni att lägga upp bilder också ??
  Här i Stockholm är det jättefint försommar-
  väder just nu.

  SvaraRadera
 2. Bra information på Livgardet i går. Toppen med modern kommunikation - det var sämre när grabben var i Nordic Battle Group. Ser fram emot information om vad som händer hos er i Afghanistan.

  SvaraRadera
 3. Håller med Christer, bra information!

  SvaraRadera
 4. Ja, jag håller också med om att det var en bra information. Jag kollar vädret för Mazar-i- Sharif varje dag och undrar hur ni klarar hettan -i uniform.

  SvaraRadera
 5. Hej, Mirjam. För de som arbetar inomhus (eller i något fordon med AC) är det ännu inga problem. Många håller sig faktiskt utomhus för att njuta av solen. Värre är det för de som arbetar fysiskt. Idag har vi haft ca: 40 grader i skuggan och varmare kommer det bli.

  Mvh
  Personalavdelningen G1

  SvaraRadera
 6. Toppen med en sida där man kan uppdateras om er vardag. Tycker också att informationen på Livgardet var bra men inget går upp mot "färsk" information. Ha det gott i värmen. Här hemma ser vi fram emot att få lite mer av den varan.

  SvaraRadera
 7. Bo Gunnar Karlsson24 maj 2009 00:34

  Instämmer med tidigare kommentarer om kontakten med pastor Helge och Tommy på personalsidan. Mycket värdefullt för oss alla som blir kvar här hemma. Ha det bra alla ni i afghanistan och alla anhöriga här hemma. Låt oss hålla kontakten den här vägen och stötta varandra.
  Bo Gunnar, förälder till Björn.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jättebra med denna blogg! Hoppas ni lägger ut bilder också. Vi var på anhöriginfo. I19 Boden igår som var mycket bra. Skönt att få en liten inblick hur "deras" vardag ser ut. Helge Stålnacke och Tommy Lundmark gjorde det hela tydligare :)Tack!

  SvaraRadera
 9. Kjell & Kristina24 maj 2009 14:10

  Hej igen - nu fick vi med våra namn vi som var på I19 igår.

  SvaraRadera
 10. Marianne, Linn, Ella och Tyra Persson24 maj 2009 21:45

  Hej! Vi var också på anhörigträffen igår på I19. Upplägget var mycket lyckat! Startade med nedresan och sedan hur det ser ut på plats och vilket arbete som utförs. Tommy och Helge gjorde en mycket bra presentation!Glöm inte att lämna er mailadress om ni vill ingå i Boden-nätverket!

  SvaraRadera
 11. Yvonne Hultqvist27 maj 2009 14:02

  Hej!
  Är mamma till Mattias som nu befinner sig i Afghanistan. Det känns lite overkligt att han är där nere, men det är bra med att det finns olika sätt att kommunicera. Bra med en "öppen Blogg" där man kan få olika insyner i hur dom har det. Kommer både maila och skriva brev till honom, vet att telefonen "når" dom inte så ofta. Har fått fina bilder som visar hur dom har det nu, känns tryggt.

  SvaraRadera
 12. Kjell & Kristina28 maj 2009 18:36

  Hej på er! Vilken kul ide att springa vårruset - traditioner är till för att hållas! Ska tänka på er den 4/6 när jag deltar i vårruset här i Luleå. Det brukar vara betydligt svalare väder...men gemenskapen och glädjen värmer:) Ha det så gott och ta hand om er! Kristina Nilsson i Luleå

  SvaraRadera
 13. hej! vilken bra sida för oss som bara ska göra en halv mission och kommer i augusti-september. nu kan vi också hålla oss informerade om vad som händer på campen.
  monica

  SvaraRadera