onsdag 22 juli 2009

Telefoni och Internet

Sedan några dagar har telefoni och Internet inte fungerat från Camp Northern Lights. Man har arbetat med alternativa lösningar och personalen kan nu med vissa begränsningar ringa ut. Vi väntar reservdelar från Sverige och lämnar ingen prognos för när problemen är lösta.
/Fredrik

4 kommentarer:

 1. Tack för de alternativa lösningarna, värt guld.
  Va rädd om er !

  SvaraRadera
 2. Håller med till 100%.
  I synnerhet efter nattens "äventyr". Passar på att gratulera till en, som jag kan bedömma det, bra insatts. Tackar...er (ert omdömme och kunskaper)och era utbildare (förmågan att förmedla densamma)för att ingen (på FS 17)kom till skada.
  Ni är ständigt i våra tankar.

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att det finns alternativa lösningar. Bara att få ett sms mitt i affären där det står "älskar dig" gör mig så glad och varm inombords. Då vet man att ni har det ok. Var rädd om er ALLA. Vi tänker på er hela tiden, vet att ni gör ett bra jobb och är försiktiga!

  SvaraRadera
 4. Vi håller också med de föregående talare. Man är så tacksam för varje samtal att allt är bra och att ingen har skadats. Bara att höra rösten värmer ett modershjärta. Vill säga det samma som ni övriga "Var rädda om er". Vi vet att ni är duktiga och kan ert jobb och gör det bra och vi tänker på er ständigt!

  SvaraRadera