torsdag 16 juli 2009

Nätverksträff Boden

Torsdagen den 20 augusti kl 17.30 erbjuds det en uppdatering av läget i Afghanistan. Mötet genomförs på Soldathemmet i Boden. FS17 stabschef Jerker Persson kommer att närvara.

Soldathemmet behöver veta hur många som kommer. Skicka ett meddelande eller ring Marianne senast torsdagen den 15 augusti om du vill anmäla dig. E-post: marianne-persson(at)home.se, Tel: 070-655 64 08 alt. 0921-555 00.

5 kommentarer:

 1. Kommer ni inte lite längre ner i landet? Vore kul för oss som inte har möjlighet att åka till Boden att få delta..

  SvaraRadera
 2. Vid detta tillfälle så är det anhörignätverket i Boden som träffas.

  Nästa anhörigträff i Försvarsmaktens regi anordnas vecka 45. Denna information genomförs på flera platser i landet. Uppgifter om tid och plats kommer sändas ut till närmast anhöriga.

  /Fredrik

  SvaraRadera
 3. Känns lite som "vi och dom" för oss i södra Sverige som också har söner o döttrar i Masar, iof sig utgår styrkan från Boden, men ändå.../ Karin

  SvaraRadera
 4. När nästa anhörigträff sker vecka 45 vet du om det sker någon så långt ner som tex Revinge vi bor strax utanför Ystad och det blir väldigt långt för oss även om det sker tex i Stockholm, tacksam för svar.

  SvaraRadera
 5. Hej Karin. De nätverk som anhöriga själva startar kan inte Försvarsmakten påverka, annat än att uppmuntra och stödja efter bästa förmåga.

  /Fredrik

  SvaraRadera