tisdag 24 november 2009

3 kommentarer:

 1. Hej alla!
  Jag håller med " Det är fan Sveriges MORALISKA skyldighet att ge våra soldater det dom behöver! Om man nu har beslutat att skicka ner soldater till en krigszon, ska man fanimig se till att göra det man kan, till 100%. Inte göra det halvdant, eller se det ur ekonomiska aspekter. Här finns inga gråzoner, här är det svart och vitt, liv eller död. Jag blir arg när inte Sverige kan hantera sina soldater på ett BRA och TILLFREDSTÄLLANDE sätt. Kämpa på,ni är bäst och gör ett fantastickt jobb, trots att ni inte får det Ni behöver. Välkomna hem, hoppas Ni alla kommer må så bra - som Ni är värda efter det här. Kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen HEM! Ni har gjort ett ytterst beundrandsvärt jobb i Afghanistan. Jag förstår att det humanitära har gjorts men ej skrivits speciellt mycket om i tidningarna. Barn och vuxna som vill leva i trygghet gör det när ni finns i dess närvaro.
  Däremot känner jag att Försvarsmakten har lovat en del men inte hållit. Lönen är lägre än våra grannländers, ex skattefri inkomst i Finland. Lovades ett halvårs månadslön efter hemkomsten nu i december. Att söka nytt jobb, söka skola mm är inte den lättaste period nu i december. Skulle få förtur på utbildningar i Skövde ex vis officersutbildningar, blev bara ett löfte men inget infiriades av Försvarsmakten. Med den gedigna kunskap våra soldater fått (och sagts att dom har) borde Sverige ordna bättre villkor åt våra HJÄLTAR. Älskar er alla.

  SvaraRadera
 3. Sägs att denna bok som Aktuellt tog upp i kvällssändningen 23 november är intressant och givande:
  Alfa Sierra av Lars A Karlsson.

  SvaraRadera