torsdag 8 oktober 2009

Inbjudan till anhöriginformation!

Välkommen till anhöriginformation för FS 17 angående insatsen i Afghanistan! På tre olika orter i Sverige får Ni/Du möjlighet att träffa FS 17 personalchef Tommy Lundmark och pastor Bo Ekstrand. Anhöriginformation 2 handlar om att ge er en bild av det som skett under vår insats. Under träffen kommer vi även att beskriva lite av den miljö som vi levt och verkat i. Vid mötet ges det även möjlighet för er att ställa frågor. Jag vill också passa på att tacka Er för allt det stöd ni i Sverige ger oss och våra soldater. Ert stöd har varit en förutsättning för oss att göra en lyckad insats.
Anmälan skickas ut som brev till de två personer som varje anställd vid FS17 angivit som anhöriga. Givetvis är övriga anhöriga välkomna, hör med dem som mottagit brevet för detaljer angående anmälan.


Tid och plats:


Stockholm: 2009-11-05 kl 19.00
Plats: MILITÄRHÖGSKOLAN (MHS K) Karlbergs slott, SAMLINGSSALEN.
Halmstad: 2009-11-06 kl 19.00
Plats: MILITÄRHÖGSKOLAN Halmstad (MHS H)
Boden, I19: 2009-11-07 kl 19.00
Plats: I19, Soldathemmet/O II


Hjärtligt välkomna!
Olof Granander
Chef FS17

4 kommentarer:

 1. Och om man -fortfarande- inte fått papper med anmälningsinformation och allt annat, vem tar man då kontakt med?!

  SvaraRadera
 2. Varje anställd har uppgivit två anhöriga och utskick sker till deras adresser. Dessa anhöriga har som uppgift att sprida information till övriga anhöriga.

  Börja med att kontrollera vem det är som får informationen. Om något är fel måste den anställde meddela oss på personalavdelningen FS17 (G1).

  SvaraRadera
 3. Jag ska vara en av dem som får informationen då jag är en av de två anhöriga på den anställdes lista. På senaste anhöriginfo sa jag till om att jag inte fått något papper hem, min adress skrevs upp på nytt, den anställde (min sambo) har sagt till på nytt osv.

  SvaraRadera
 4. Vi har under insatstiden fått in ändringar/tillägg från endast en handfull anställda.

  För att kontrollera uppgifterna så kan du be din anhörige komma in till oss eller förmedla ditt telefonnummer så ringer vi upp.

  /Fredrik G1

  SvaraRadera