söndag 20 september 2009

Garnisonsmilen

18 September 09.00 gick startskottet för ett 20-tal löpare i Garnisonsmilen. Termometern stod på 32 grader och lite moln som senare drog bort.
Redan från star var det två löpare som visade att de ville springa fort..... Erik som syns som tvåa här blev sedemera slutsegrare i H21, med Benjamin strax bakom.

Det var mycket glädjande att se bla CO och "Kalle" visa gott föregångsmannaskap genom att delta på de 10 kilometrarna runt campen.


Vätskekontroll med god service!!


Skyttekompaniet understödde arrangemanget med personal.Vi hade två olika vätskekontroller efter den 1 km långa banan.... viktigt med vätska i detta klimat!

Fredrik ser nöjd och glad ut

Kajsa skötte om tidtagningen med hjälp av Bo (syns ej på bild).

Det var även en trogen och peppande åskådarmassa som bidrog till feststämmningen.


Full fart på löparna, i förgrunden syns några finska vänner, Tapio och Matti.


Det är roligt när man kan göra jobbet tillsammans och växeldra och peppa varandra. Här får Olle support av Johan och de slutar på en delad 3:dje plats i tävlingen.
Äntligen i mål!?På kvällen var det dags för prisutdelning som hölls utanför Mässen innan kvällens utebio. CO Olof var prisutdelare och syns här tillsammans med det "välfyllda" prisbordet..... 1:a pris T-shirt, 2:a pris 10 USD i PX:et och 3:dje pris en rejäl vattenflaska.

Det var även några morgonpigga soldater som tilldelades pris för rätt svar i måndagens utmaning på Desert Race. (Ni kommer att få en liten inblick i vad Desert Race är, framöver)
På återhörande Suzanne
Bilder: Lars Müller och Combat Camera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar